Monday, 6 January 2014

My Thank You

Assalamualaikum....
Hari ini niena ishtiharkan sebagai hari terima kasih sedunia.. haha.. (suka hati aku ja)..
Niena nak berterima kasih kepada semua insan yang wujud dalam hidup Niena.. Sama ada dekat ataupun jauh.., baik atau tidak hubungan kita, pernah bersua atau tidak, all of you.. THANK YOU!
For my mum, insan yang telah banyak berjasa dan berkorban dalam hidup Niena, terima kasih.. Ayah pun terima kasih jugak.. Kepada semua ahli keluarga dan sahabat handai yang banyak memberikan pengalaman dan pengajaran dalam hidup Niena thankzzzz you all.
Tanpa anda semua, Niena tak mungkin dapat menikmati pahit manis kehidupan di dunia ni.. Kalau hidup kita happy ja pu, tak best jugak kan.. For my sis yang banyak mematangkan Niena thanks jugak..
Macam lawak ja post ni.. Jadikan hari-hari Hari Terima Kasih!!!

No comments:

Post a Comment